|
Podstawy dekorowania ciast
Rachel Brown
|
Wydanie: Warszawa 2009
ISBN: 978-83-258-0076-5
Ilość stron: 130
Oprawa: miękka
Wydawnictwo: Klub dla Ciebie
Sugerowana cena wydawcy: 24.99 zł
Nasza cena: 23.66 zł
|
Opis:
Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować.
Tolle.pl
|
|
|