|
Mięso na różne sposoby
Praca zbiorowa
|
Wydanie: Warszawa 2009
ISBN: 978-83-89325-73-0
Ilość stron: 174
Oprawa: miękka
Wydawnictwo: Prószyński Media
Sugerowana cena wydawcy: 10.99 zł
Nasza cena: 10.44 zł
|
Opis:
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowane na wiele sposobów. Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe - jagnięcinę i baraninę. Można je przyrządzić na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Tolle.pl
|
|
|